Geschiedenis

Aannemersbedrijf Aad van Winden is al meer dan 30 jaar stormvast. Het bedrijf is vanaf het begin gevestigd aan het Industrieterrein in Berkel en Rodenrijs en is in de loop der jaren een begrip geworden. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het continu leveren van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en bovendien bieden wij altijd de service die u van een goede aannemer mag verwachten. Vakmanschap, kwaliteit en service staan bij alle medewerkers van Aad van Winden erg hoog in het vaandel.

Op de toekomst voorbereid

Inmiddels is het bedrijf overgenomen door Dave van Dongen. Na een prettige samenwerking van 4 jaar onder Van Winden/Van Dongen v.o.f. was het tijd voor Aad van Winden om het stokje over te dragen aan Dave van Dongen. Ondanks dat Aad van Winden de gepensioneerde leeftijd al heeft bereikt kruipt het bloed waar het niet gaan kan en werkt hij nog volop mee.

Voorop staat om het vakmanschap voort te zetten en onze kracht is, dat wij met u meedenken. Dit blijkt het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten.